LIDGELDEN EN INSCHRIJVINGEN

Verzekering, aansluiting Tennis Vlaanderen en lidgeld gaan in 14 dagen na betaling. Betaling gebeurt via storting op rekeningnummer BE40 0017 4279 5663. Gratis doos ballen per lid indien betaling ontvangen tegen 03/03/2019.

Dit jaar zijn er opnieuw tennisstages en lessen voor jongeren en volwassenen. Deze worden gegeven door een gemotiveerd en gediplomeerd trainersteam (meer info zie lessen & kampen).

1STE PERSOON

2DE PERSOON

GEZIN*

12 JAAR EN JONGER

13-17 JAAR

STUDENT

INSCHRIJVING TOT EN MET 3 MAART 2019 HEEFT RECHT OP 1 GRATIS TUBE TENNISBALLEN

* maximum 3 personen op hetzelfde adres,  vanaf 4de gezinslid en meer +35€

CLUBLEDEN KUNNEN EEN GASTTENNISSER(S) DIE OOK LID IS VAN EEN ANDERE CLUB MEEBRENGEN ONDER DE VOLGENDE VOORWAARDEN:

5€/uur per gastspeler

CLUBLEDEN KUNNEN OOK EEN GASTTENNISSER DIE GEEN LID IS VAN EEN ANDERE CLUB MEEBRENGEN ONDER DE VOLGENDE VOORWAARDEN:

8€/uur per gastspeler(U bent evenwel niet verzekerd tegen blessures en ongevallen)

NIET-LEDEN KUNNEN OOK GEBRUIK MAKEN VAN ONZE VELDEN ONDER DE VOLGENDE VOORWAARDEN:

10€/uur per speler(Maximaal 4 spelers per veld) (U bent evenwel niet verzekerd tegen blessures en ongevallen)

OPMERKING: ELK CLUBLID MAG 1 MAAL PER SEIZOEN GRATIS EEN GASTSPELER MEEBRENGEN.                                DAARNA GELDEN BOVENVERMELDE PRIJZEN.